Blog

Per que poguem viure en un planeta millor hauríem de seguir els següents consells:

  • Reutilitzar, reciclar i reduïr- heu de fer cas a les tres r’s per poder reduïr el volum de residus o brossa generada. En resum, t’ajuden a tirar menys brossa, estalviar diners i ser un consumidor més responsable i així redueixes la teva petjada de carboni.
  • Fer servir el transport públic- l’ús massiu del vehicle privat col·lapsa les ciutats i les fa ser més brutes i més sorolloses. Per això el transport públic és l’alternativa idònia per a millorar la mobilitat urbana i per evitar en gran mesura les retencions i els embussos. A part, amb el transport públic arribaràs al teu destí sense complicacions i sense estrès.
  • Utilitzar menys plàstic- el plàstic és un dels materials més utilitzats del món, i a més és molt dolent pel medi ambient, perquè tarda més de 100 anys en descomposar-se. Si utilitzem menys plàstic, s’evita l’extracció del petroli destinat a la indústria del plàstic. Es redueix el consum d’energia, el que es tradueix en menor contaminació i en menys ús de productes no renovables.

Com està afectant a la temperatura?: El canvi climàtic està afectant molt a la temperatura, tant per les seves consequències en el medi ambient com a la societat. La temperatura esta augmentant molt, i és perquè estem contaminant massa i tot el fum que creem s’en va cap al aire. Allà hi ha una capa d’ozó que deixa passar els rajos de sol i fa que faci calor a la terra. Però amb tanta contaminació s’acumula en l’aire el fum i no deixa sortir els rajos que entren desde fora de la terra. I per això fa tanta calor, i si seguim així les temperatures pujaran molt més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *